Bug tracking

Feed subscription: RSS or Atom.

 

#226 – Start up bug...
Date added: 2008-05-18 12:04:10 Type: Bug report
Status: Resolved Priority: Major
Affected version: 0.49rc2 Milestone: n/a
Reported by: Assigned to: Sarge
in my system Livemix has problems in starting up from graphical interface...
if I double click on the icon it seems to start (and sometimes it does) but in 80/90% of the case it won't and nothing happens.

Starting it from a shell instead has 100% success... after some errors i don't know... but maybe you can find out what is the problem

livemix
lash_open_socket: could not connect to host 'localhost', service '14541'
lash_comm_connect_to_server: could not create server connection
lash_open_socket: could not connect to host 'localhost', service '14541'
lash_comm_connect_to_server: could not create server connection
lash_open_socket: could not connect to host 'localhost', service '14541'
lash_comm_connect_to_server: could not create server connection
lash_open_socket: could not connect to host 'localhost', service '14541'
lash_comm_connect_to_server: could not create server connection
lash_open_socket: could not connect to host 'localhost', service '14541'
lash_comm_connect_to_server: could not create server connection
lash_open_socket: could not connect to host 'localhost', service '14541'
lash_comm_connect_to_server: could not create server connection
lash_init: could not connect to server 'localhost' - disabling LASH
** Message: GetValue variable 1 (1)
** Message: GetValue variable 2 (2)
** Message: GetValue variable 1 (1)
** Message: GetValue variable 2 (2)
** Message: GetValue variable 1 (1)
** Message: GetValue variable 2 (2)
** Message: GetValue variable 1 (1)
** Message: GetValue variable 2 (2)
** Message: GetValue variable 1 (1)
** Message: GetValue variable 2 (2)
** Message: GetValue variable 1 (1)
** Message: GetValue variable 2 (2)


Thanks to all for this cool sw!!! I like it very much!

Alessandro
Attachements:
Sarge edited this bug - 2008-12-20 13:13:08
  • Priority changed to Critical
  • Status changed to Working
  • Version changed to 0.49rc2
  • Assign to Sarge
Re: Start up bug... - 2008-12-20 20:19:24
SargeSarge
Stéphane Brunner
I can't reproduce this bug, does it produce on the new release ?
Sarge edited this bug - 2008-12-22 11:00:41
  • Priority changed to Major
  • Status changed to Need informations
Sarge edited this bug - 2010-06-06 18:44:58
  • Status changed to Resolved
This bug has been resolved.
Post to this thread

This bug report has been closed by a developer.
Being resolved or rejected, this report has been closed by a developer, thus you may not need to add an answer (even if you can do it anyway).

Title:


Message:

Authorized (X)HTML tags: a, img, abbr, blockquote, code, ul, ol, li, h3, h4, p, br, hr, strong, em, pre, sub, sup, table, caption, thead, tr, th, tfoot, tbody, td.

Captcha security:
In order to check you are not a robot, please answer to that simple question:
Please write the first character of Nadety.        

Nickname: